Bureau BezemCoach
         

Start Pagina
Wat is Beelddenken
Beelddenk-test
Begeleiding
Conceptmapping
Faalangst
Visuele disfunctie
COACH Opleidingen
Ons Team
Boeken & Software
Contact

 

Opleiding Beeld en Brein® COACH

STERKerSTAAN met de Beeld en Brein® Leerstrategieėn.

Didactiek – Pedagogiek - Diagnostiek

De opleiding Beeld en Brein® COACH bestaat uit vier dagen en is bestemd voor leerkrachten en andere begeleiders van leerlingen die het visuele leersysteem gebruiken om hun informatie te verwerven en verwerken; het Beelddenken. Binnen ons onderwijs wordt voornamelijk het verbale leersysteem gebruikt (taaldenken). Beide leersystemen vereisen een andere benadering en een andere manier van lesgeven.

U leert als Beeld en Brein® COACH: leerstrategieėn die aansluiten bij beide leersystemen, de leerling letterlijk en figuurlijk sterk in de wereld te zetten, visuele disfuncties te screenen en vele andere coachtechnieken.

Voor meer informatie over deze COACH opleiding Kijk hier.

Na de opleiding Beeld en Brein® Coach is het mogelijk de opleiding Beeld en Brein® Beelddenk-specialist te volgen. Deze tweedaagse opleiding leidt op tot het diagnosticeren van Beelddenken door middel van het zelfstandig afnemen van een Individueel Onderwijskundig Onderzoek.

Voor meer informatie over de Beelddenk-specialist opleiding Kijk hier.

 

Opleiding Beeld en Brein® PUBERcoach

De opleiding Beeld en Brein® PUBERcoach bestaat uit een dag en is bestemd voor docenten en andere begeleiders van leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs die het visuele leersysteem gebruiken om hun informatie te verwerven en verwerken; het Beelddenken. Binnen ons onderwijs wordt voornamelijk het verbale leersysteem gebruikt (taaldenken). Beide leersystemen vereisen een andere benadering, een andere manier van lesgeven.

Als Beeld en Brein® PUBERcoach begeleidt u leerlingen van extrinsieke motivatie naar intrinsieke motivatie.

U leert als Beeld en Brein® PUBERcoach: leerstrategieėn die aansluiten bij beide leersystemen, de leerling letterlijk en figuurlijk sterk in de wereld te staan, visuele disfuncties te screenen, leren motiveren en vele andere coachtechnieken.

Voor meer informatie over deze COACH opleiding Kijk hier.

 

Omhoog ] 

Copyright © 2002 Bureau Bezem
Laatst bijgewerkt: 08-06-2015